Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού

Η Συνέλευση δε λειτουργεί πια.

Επόμενες δράσεις (12/9-19/9)

Δευτέρα 12/9 στις 11πμ / ομάδα (Γιώργος, Μενέλαος, Σπύρος κα) θα πάει στο Δημαρχείο και θα τακτοποιήσει το θέμα μικροφωνικής και καρεκλών για τις ανάγκες της εκδήλωσής μας με εκπροσώπους του «Δεν πληρώνω» στις 19/9.
Τετάρτη 14/9 στις 6 μμ στην Άλφα Bank επί της πλ. Ελευθερίας /ομάδα (Ειρήνη, Κοσμάς, Λίτσα) θα επισκεφτούν τη συνέλευση της πρωτοβάθμίας στα δημοτικά σχολεία 16ο-17ο Κορυδαλλού. Θα καλέσει τους εκπαιδευτικούς στην εκδήλωσή μας.
Τετάρτη 14/9 στις 5.30 μμ στην πλ. Ελευθερίας / ομάδα (Ζωή, Μαργαρίτα, Ειρήνη, κ.α.) θα βγει για εξόρμηση (αφισοκόλληση της εκδήλωσής μας και τρικάκι/πρόσκλησης για τη λαϊκή μας συνέλευση) και κόρνα σε διάφορες γειτονιές του Κορυδαλλού ανάλογα την διαθεσιμότητα.
Στις 7.30 θα βρισκόμαστε στα γεγονότα που έχουν οριστεί για την ίδια ημέρα (α) διαμαρτυρία γιατρών και κατοίκων της περιοχής για το Νοσοκομείο Λοιμωδών – Αγ. Βαρβάρα και β) σύσκεψη στο Δημαρχείο της Νίκαιας για τις επιθέσεις που έχουν γίνει σε μετανάστες απο οργανωμένες φασιστικές ομάδες / κάλεσμα απο την πακιστανική κοινότητα)
Πέμπτη 15/9 στις 5.30 μμ (Ζωή με άλλον ένα) για κόρνα σε λοιπές γειτονιές του Κορυδαλλού.
Σάββατο 17/9, συμμετέχουμε όσοι μπορούμε στην δράση ενάντια στις τράπεζες και συγκεκριμένα 12.00 το μεσημέρι είναι το ραντεβού της λ.σ. της πλατείας Συντάγματος για παρέμβαση στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Εδώ το σχετικό κείμενο
Σάββατο 17/9 στις 7μμ στην πλ. ελευθερίας, ραντεβού για αφισοκόλληση της αφίσας της εκδήλωσης και μοίρασμα σε τρικάκι, στις υπόλοιπες γειτονιές που θα έχουν καλυφθεί.
Δευτέρα 19/9 στις 7μμ κάποιοι θα είμαστε νωριτερα στην πλ. Ελευθερίας για την προετοιμασία του χώρου της εκδήλωσης (καρέκλες, μικροφωνική, γραμματεία κα).

2 responses to “Επόμενες δράσεις (12/9-19/9)

  1. andriani 13 Σεπτεμβρίου, 2011 στο 09:16

    Η έκτακτη γενική συνέλευση των δασκάλων Κορυδαλλού είναι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ στο 16ο -17ο Δημοτικά Σχολεία στην πλατεία Ελευθερίας, οχι 9 πμ όπως είναι στην ανακοίνωση των δράσεων μας, παρακαλώ να ειδοποιηθεί η ομάδα που θα παρέμβει για την αλλαγή ώρας.

  2. σιακαλη καιτη 19 Σεπτεμβρίου, 2011 στο 11:46

    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: