Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού

Η Συνέλευση δε λειτουργεί πια.

Θέση της Λαϊκής Συνέλευσης για την πολιτική κατάσταση στη χώρα

Τον τελευταίο καιρό βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πέρα απ’ την ωμή επίδειξη δύναμης των ισχυρών του πλανήτη προς τους αδύναμους, φαίνεται να ξεκινάει και μια καλά προετοιμασμένη επιβολή καθεστώτων και επιλεγμένων κυβερνήσεων σε ευάλωτες οικονομίες κρατών. Βιώνουμε το πραξικόπημα του χρηματοοικονομικού συστήματος για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας, απρόσωπης δικτατορίας των τραπεζών και των αγορών. Το είδαμε εδώ, στην Ελλάδα, με την κατάργηση της δημοκρατικής διάστασης του θεσμού των εκλογών και την επιβολή από τα έξω επιλεγμένης κυβέρνησης τεχνοκρατών, τραπεζιτών και φασιστών. Λογική η οποία επιλέχθηκε στη συνέχεια και στην Ιταλία. Ποιός έχει σειρά ;

Είναι πλέον φανερό ότι υπήρχε προμελετημένο σχέδιο. Φτιάχνουν τις συνθήκες έτσι ώστε να παγιδευτεί μια χώρα μέσω επαχθών χρεών, με την ‘’αγαστή’’ συνεργασία της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής ελίτ (μέσω πολέμων, εξοπλισμών, Ολυμπιακών και άλλων έργων, δανείων με υπέρογκα ποσά και μεγάλους τόκους κ.α). Κατόπιν πιέζουν τη χώρα ως τοκογλύφοι οδηγώντας την στη χρεοκοπία, επιβάλλοντας τους όρους τους ακόμα και τις κυβερνήσεις που επιθυμούν και τους βολεύουν. Τα ΜΜΕ παίζουν τον ρόλο του διαφημιστή- προπαγανδιστή – ψυχολογικού τρομοκράτη, αφού χρόνια τώρα κατευθύνονται από τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους που συνδέονται με την υποστήριξη πολιτικών και κομμάτων. Όλα αυτά σε ένα ήδη φθαρμένο σύστημα που κατευθύνει την κοινή γνώμη και παρουσιάζει ως λύση ό,τι τους εξυπηρετεί.

Η δύναμη των ΜΜΕ κρατά την κοινωνία σε καταστολή. Καλό θα είναι, λοιπόν, να κλείσουν όλοι οι άνθρωποι τις τηλεοράσεις τους και έτσι, σιγά σιγά, να αρχίσουν να σκέφτονται από μόνοι τους και όχι να αναμασούν έτοιμες και κατευθυνόμενες ιδέες υποβολέων.

Η αποτυχία του αντιπροσωπευτικού πολιτικού συστήματος είναι δεδομένη. Μας παρουσίασαν ένα δημοψήφισμα που έθετε εκβιαστικά διλήμματα ως τη μόνη λύση. Κανείς δεν θέλησε να ενημερώσει και να διαβουλευτεί έγκαιρα με τον λαό για την πραγματική κατάσταση και τις επιλογές μας.

Καταδικάζουμε την ξένη εισβολή στη χώρα μας, την επιβολή κυβέρνησης με το έτσι θέλω, τη συμμετοχή των φασιστών, ακροδεξιών, φιλοχουντικών με πρωθυπουργό έναν εκπρόσωπο του τραπεζικού κεφαλαίου και την κατάργηση των εκλογών. Εξαπάτησαν τον λαό, ψηφίζοντας το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, αδιαφορώντας πλήρως για τα προφανή αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζουν και τα οποία οδηγούν στην εξαθλίωση του κόσμου.

Δεν θα περάσει! Ο λαός έχει φωνή και πρέπει να ακουστεί τόσο δυνατά, ώστε να φύγουν όλοι αυτοί που καταστρέφουν και λεηλατούν τις ζωές μας. Οι εξελίξεις μας έχουν ξεπεράσει και είναι ώρα και ανάγκη για νέες πολιτικές προτάσεις από τον λαό για τον λαό.

ΑΡΝΗΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: