Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού

Η Συνέλευση δε λειτουργεί πια.

Πρακτικά Συνέλευσης 12/3/2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

 • Οι δημιουργοί του Debtocracy διοργανώνουν στο Gagarin205 μεγάλη συναυλία ενίσχυσης για την νέα τους παραγωγή με τίτλο CATASTROIKA. Τρίτη και 13 ενώνουμε την γκαντεμιά μας αλλά και τον κινηματογράφο με τη μουσική.

 • Διαδήλωση & συναυλία για την ψυχική υγεία.Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη διαδήλωση στο Υπουργείο Υγείας, στις 13 Μαρτίου, ώρα 10 πμ.Μια διαδήλωση – στιγμή ενός αγώνα διαρκείας (θα συμμετέχουν μέλη της συνέλευσης)

 • Τετάρτη14/3/2012, 11πμ, πλατεία Ομόνοιας.-συγκέντρωση-πορεία για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των ανέργων και επισφαλών εργαζομένων ντόπιων και μεταναστών (θα συμμετέχουν μέλη της συνέλευσης. Ραντεβού στις 10.00 πλ.Ελευθερίας για να πάμε όλοι μαζί)

 • Πέμπτη15/3/2012, 11πμ, πλατεία Ομόνοιας-συγκέντρωση-πορεία «ταμείο ανεργίας για όλους».

 • Την Τρίτη, στις 6.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει ο «Συντονισμός ενάντια στα κλεισίματα, τις απολύσεις και την απλήρωτη εργασία». Η συναυλία διοργανώνεται σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους των: Χαλυβουργικής, Ελευθεροτυπίας, Alter, Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας / Οργανισμού Εργατικής Εστίας, Νοσοκομείων, Alapis, Intracom, Λουκίσακαι 3E Εκτυπωτικής.

 • Σάββατο 17/3 στις 16:00 στο Πάντειο θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των συνελεύσεων 

 • Παρασκευή 16/3.Τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καλούν στον ΗΣΑΠ Πειραιά στις 12.00 όπου θα κλείσουν σε κεντρικούς σταθμούς τα ακυρωτικά μηχανήματα και θα φωνάξουν αντιμνημονιακά συνθήματα

 • Παρασκευή 16/3 συνάντηση για συντονισμό δράσεων ενάντια στα χαράτσια,στις18.30 στο ΕΚΑ (Γ Σεπτ. 48 και Μάρνης)

 • Παρασκευή 16/3.Εκδήλωση στις 19.00 στη Νομική με θέμα <<Αγώνες κ προοπτικές αυτοδιαχείρισης στην εποχή της κρίσης>>

 • Τρίτη 13/3 το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καλεί σε παρέμβαση στην εφορία και τον ΟΑΕΔ στα Πατήσια.

Η συνέλευση ξεκίνησεμε απολογισμό της χθεσινής εκδήλωσης (πορεία- παζάρι)

Συζητήθηκαν τα θετικά και αρνητικά σημεία και έγιναν παρατηρήσεις που θα βοηθήσουν σε μελλοντική διοργάνωση παρόμοιας εκδήλωσης, συγκεκριμένα συμφωνήθηκε :

 • Να μην ξανασυνδιαστε ίτην ίδια ημέρα παζάρι και πορεία

 • Η εκδήλωση να ξεκινάει με ανάγνωση κειμένου όπου θα συστηνόμαστε στον κόσμο και θα εξηγούνται οι σκοποί της εκδήλωσης και αν υπάρχει συμμετοχή και συζήτηση

 • Να καλέσουμε ντόπιους καλλιτέχνες ώστε να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και ειδικά νέων ανθρώπων.

 • Καλύτερηοργάνωση στη διάθεση των ρούχων και γενικότερα αντικειμένων του παζαριού

 • Επίσης, όσα περισσεύουν κ είναι σε καλή κατάσταση μπορούμε να τα συγκεντρώνουμε κ να τα δίνουμε σε ιδρύματα,φυλακές κλπ

ΘΕΜΑΤΑ

-Συζητήθηκε το ψήφισμα αλληλεγγύης για τους 5 συμπολίτες μας που δικάζονται (στις 30/3) στη Χαλκίδα γιατίανήμερα των Θεοφανίων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον άγριο κοινωνικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον της λαϊκής πλειοψηφίας η δοτή κυβέρνησηκαι η Τρόικα(ΔΝΤ, ΕΕ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αποφασίστηκε να στηριχθεί το ψήφισμα και το υπογράψαμε, το ψήφισμα θα σταλεί ταχυδρομικά.

-Αποφασίσαμε σαν συνέλευση να στηρίξουμε τις πορείες της Τετάρτης του σωματείου ανέργων και της Τρίτης κατά της υποβάθμισης της ψυχικής υγείας. Τέθηκε εδώ το θέμα της εκπροσώπησης της λ. συνέλευσης στις διάφορες πορείες και εκδηλώσεις. Αποφασίσαμε ότι όταν ψηφίζεται από τη λ.σ. να στηριχθούν πορείες και εκδηλώσεις ανεξάρτητα με τον αριθμό συμμετοχής μας σε αυτές, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εκπροσωπούν την συνέλευση.

-Συζητήθηκε η πρόταση της λ. συνέλευσης Θησείου- Πετραλώνων-Κουκακίουγια διήμερο εκδηλώσεων αλληλεγγύης και αντιπληροφόρησηςγια τους συλληφθέντες της 12/2/2012.

Ψηφίσαμε να το στηρίξουμε και να ψηφίσουμε θετικά στο Πάντειο.

-Συζητήθηκε και ψηφίστηκε κείμενο – κάλεσμα που ετοιμάστηκε με σκοπό να σταλεί ως πρόσκλησηαπό τη συνέλευσή μας προς του συμπολίτες μας που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Με σκοπό να έρθουν στη συνέλευσή μας και να συζητήσουμε νέους τρόπους δράσης.(Κοιτάμε για προσφορές σε φακέλους)

-Συζητήθηκε ο νόμος που ετοιμάζουν για τις διαδηλώσεις και η αντίδρασή μας σε αυτόν.

Συμφωνήσαμε να το συζητήσουμε στην επόμενη συνέλευση αφού ενημερωθούμε καλύτερα ως προς το περιεχόμενό του .

Το ταμείο παραδόθηκε από την Κασσάνδρα στον Κοσμά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: