Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού

Η Συνέλευση δε λειτουργεί πια.

Κείμενο αλληλεγγύης στην Ανοιχτή Συνέλευση Αλεξ/πολης

Όταν ο λαός αποφασίσει να αυτοοργανωθεί το κατεστημένο τρέμει χρησιμοποιώντας ό,τι μέσο μπορεί για να τον διαλύσει. Έτσι και στην Αλεξανδρούπολη η Ανοιχτή Συνέλευση δέχεται την επίθεση της διοίκησης του Εργατικού κέντρου. Μια επίθεση άδικη, αντιλαΪκή και συστημική.

Η αύξηση των μελών της συνέλευσης , ο δημοκρατικός και λαΪκός χαρακτήρας της ενόχλησε κάποιους στην Αλεξανδρούπολη όπως και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που υπάρχουν ενεργοί πολίτες και συνελεύσεις που προωθούν τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη πέρα από τα κομματικά συμφέροντα.

Καταγγέλουμε τη διοίκηση του Εργατικού κέντρου Αλεξανδρούπολης για τις τακτικές που διάλεξε ώστε να επιτεθεί στην προσπάθεια αυτοοργάνωσης του λαού της Αλεξανδρούπολης. Την καλούμε να ανακαλέσει την απόφασή της με σκοπό να διώξει τη συνέλευση από τον χώρο που η ίδια της παραχώρησε, με το πρόσχημα ότι παρεμποδίζουν τη λειτουργία του εργατικού κέντρου.

Η αλληλεγγύη των πολιτών δεν φθείρεται από τέτοιες πρακτικές, αντίθετα δυναμώνει. Δεν μας τρομάζουν οι απειλές σας. Ήρθε ο καιρός να αφήσετε τα πολιτικά παιχνίδια και να επιλέξετε με ποιά πλευρά είστε, με τον λαό ή με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ


 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: