Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού

Η Συνέλευση δε λειτουργεί πια.

Πρακτικά Συνέλευσης 7/5/2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ:
1.Κάλεσμα από Λ.Σ Χαϊδαρίου για κοινές δράσεις γύρω από την υγεία (σε συνεργασία με τις συνελέυσεις Αιγάλεω κ Περιστερίου).Την Παρασκευή 11/4 θα γίνει συνάντηση στην πλατεία Ηρώων στο Χαϊδάρι στις 20.00. Αν κ δεν καταλήξαμε σε συγκεκριμένες προτάσεις, θα παρευρεθούν κάποια μέλη της συνέλευσης.

2.Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου μας ενημέρωσε με ηλεκτρ.μήνυμα για την απεργιακή τους κινητοποίηση στις 15/5 και για τη γενικότερη επιθυμία τους για συνεργασία με σκοπό την ενδυνάμωση του αγώνα.

3.Κάλεσμα από Κοινων.χώρο για την υγεία της Λ.Σ Κουκακίου-Θησείου-Πετραλώνων με σκοπό τη διερεύνηση προοπτικών συνεργασίας σε ζητήματα περίθαλψης-υγείας.
Θα γίνει εκδήλωση την Παρασκευή 19/5 στις 18.30 στο Πολυτεχνείο.

-Μετά από μια σύντομη συζήτηση για το θέμα των εκλογών και των αποτελεσμάτων, προχωρήσαμε στο θέμα των στόχων της συνέλευσης που είχε μείνει σε εκκρεμότητα.
Έγινε καταγραφή των όσων ειπώθηκαν και αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε ένα τελικό κείμενο. Επιπλέον, συμφωνήσαμε πως είναι καλό να προχωρήσουμε σε ομιλίες,εκδηλώσεις κ προβολές κ ήδη ξεκινάμε να οργανώνουμε την προβολή του CATASTROIKA.

-Μας απασχολεί ακόμη το θέμα του χώρου,έχουν γίνει κάποιες προτάσεις και συμφωνήσαμε οι περισσότεροι πως μας είναι απαραίτητος.
Προτάθηκε να έρθουμε σε επικοινωνία με κοντινές συνελέυσεις για την απόκτηση κοινού χώρου ή με άλλες συλλογικότητες της περιοχής μας.

-Αποφασίσαμε την επόμενη Δευτέρα να βγούμε και πάλι στην πλατεία.Αν και αρχικά προτάθηκε οι συνελεύσεις στην πλατεία να είναι μονοθεματικές και το θέμα να έχει προταθεί και συμφωνηθεί απο την προηγούμενη συνέλευση, αποφάσισαμε να αφήσουμε την πρωτη μας συνέλευση πιο ελεύθερη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: